green

Persoonlijk adviesgesprek

Heeft u belangstelling om deel te nemen in een van de opleidingen van Hogeschool SDO? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor in Oosterhout. We geven u op basis van uw achtergrond en ambitie graag een persoonlijk advies op basis van de mogelijkheden binnen Hogeschool SDO. We zullen in het gesprek ingaan op uw opleidingsachtergrond, huidige werkomgeving, uw interesse en voorkeur en de inhoud en opbouw van de opleidingen. U wordt ook verder geïnformeerd over de aanmeldprocedure, flexibele instroommogelijkheden en de verdere intake. 

Een HBO-opleiding naast uw baan en sociale leven vraagt een goede voorbereiding. Door een zorgvuldige intake hebben wij nauwelijks uitval en zijn we in staat om hoge rendementen te realiseren.

Aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. Uiteraard is het verstandig om eerst de brochure van Hogeschool SDO aan te vragen en goed door te nemen.

U kunt zich voor het adviesgesprek aanmelden door telefonisch contact op te nemen met Hogeschool SDO. Te bereiken via 0162 69 55 32 of via email info@sdo-opleidingen.nl

Informatie

Adviesgesprek